Izvodimo radove niskogradnje mostova, cesta, prilazni puteva, asfaltiranja

Građevinski inženjeri Niskogradnje izvode radove na objektima pri samom tlu i to sporedne i glavne ulice,  ceste različitih važnosti, autoputeve, petlje, te uređenje parkova i prilaza, sređivanje dvorišta i vanjska uređenja oko javnih, privrednih i vjerskih objekata.

Pored navedenog Niskogradnja se bavi i ljetnim i zimskim održavanjem magistralnih i regionalnih puteva, što podrazumijeva sanaciju oštećenja kolovoza i trupa puta, putnih objekata i opreme, te čišćenje kolovoza i snježnih nanosa u zimskom periodu.

Važno je napomenuti da se naša firma više od osamnest godina bavi građevinskim poslovima te stiče ogromno iskustvo u izgradnji puteva svih vrsta te osnovnih i pratećih objekata niskogradnje. Uz najnoviju tehniku i mehanizaciju, kvalitetan građevinski materijal, a sve to potkrepljeno građevinskim iskustvom i stečenim znanjem stručnog osoblja, svaki problem klijenta za Niskogradnju je veliki izazov i biće riješen na vrijeme i na najbolji mogući način. Konstrukcije kao što su mostovi, vijadukti, tuneli, brane, te ostale dimenzije gradimo i uz pomoć kooperanata.

Zašto izabrati upravo nas?

U više od 18 godina iskustva u građevini, gradnji kuća, niskogradnji ostali smo fukusirani na zadovoljstvo naših klijenata. Pružamo profesionalnu uslugu gradnje kuće (roh bau, visoki rob bau, ključ u ruke).

Građevina je ono čemu smo posvećeni i to najbolje znamo raditi . Možete s pouzdanjem nam povjeriti izgradnju kuće, adaptacije stana, adaptacija kuće, izrada termo fasade, izradu krova i druge građevinske usluge.

Vodeće iskustvo

Građevina je ono čemu smo posvećeni i to najbolje znamo raditi

Briljantan tim

Kreativnost i profesionalnost

Komplentna solucija

100% Kvaliteta

6 GLAVNIH RAZLOGA ZAŠTO IZABRATI BAŠ NAS

Financijska odgovornost prema klijentu
Vrhunska kvaliteta izvedenih radova
Stvaramo dodatnu vrijednost vašoj nekretnini
Ugrađujemo najbolje materijale, provjerenih partnera
Gradimo u zadanom roku
Fokusirani smo na zadovoljstvo klijenata
0
GODINA ISKUSTVA
0
ZADOVOLJNIH KLIJENATA
0
IZVRŠENIH PROJEKATA

POŽURI! KONTAKTIRAJTE NAS DANAS I DOBITE

BESPLATNU PONUDU