Kontours d.o.o.

Djelatnost tvrtke je građenje i sanacija objekata visokogradnje i niskogradnje. Trgovačko društvo Tvrtka Kontours d.o.o. osnovano je 2000. godine i 100% je u privatnom vlasništvu. Direktor i vlasnik tvrtke Ante Kostura.  Stečeno iskustvo i znanje je iskoristio u poslovanju vlastite tvrtke.

TVRTKA KONTOURS D.O.O. tijekom proteklih 10 godina, prema financijskim podacima na kraju svake poslovne godine, od osnutka konstantno bilježi stalan rast ukupnog prometa te broja zaposlenih. Pokazatelji koji su omogućili da se ostvare ovakovi rezultatati temelje se na iskazanoj dobiti, novoostvarenoj vrijednosti ukupnim prihodima i radnoj produktivnosti djelatnika tvrtke. Naročito smo zadovoljni ovim rezultatima u proteklom razdoblju jer je niz građevinskih tvrtki zbog lošeg stanja u gospodarstvu i pada investicija ostvarilo pad proizvodnje, a dio je  prestao poslovati.

TVRTKA KONTOURS D.O.O. u procesu građenja koristi usluge i drugih tvrtki dobavljača. To su dobavljači za nabavu materijala, robe i opreme, podizvoditelji za izvođenja dijela obrtničkih i instalaterskih radova, zatim tvrtke koje vrše usluge servisa vozila i strojeva, zbrinjavanja otpada, te vrše razne druge usluge.

TVRTKA KONTOURS D.O.O. je postavila kriterij za nadzor i praćenje rada svih tvrtki dobavljača, a to su: kvaliteta, rok izvršenja i cijena. Temeljem ovih kriterija složena je Lista odobrenih dobavljača. Praćenje i ocjena rada svakog dobavljača vrši se na ovoj Listi. Krajem poslovne godine s Liste se brišu dobavljači koji nisu zadovoljili zadane kriterije, a uvode na Listu novi dobavljači koji su kvalitetom i cjenovno konkurentni dobavljačima s Liste te na taj način stiču uvjete za ugovaranje tijekom poslovne godine.

Sustav upravljanja kvalitetom i okolišem, zaštitom zdravlja i sigurnosti na radu opisan je kroz Politiku upravljanja, Poslovnik upravljanja te kroz dokumentirane procedure i ostale prateće zapise.

Briga o zaštiti okoliša u Kontours d.o.o. se očituje u kontinuiranom unapređenju uvjeta za postupanje sa svim vrstama neopasnog i opasnog otpada, a navedeno se odnosi na uređenje svih prostora djelovanja tvrtke, ali i na sva poboljšanja koja su planirana vezano za uvjete za odvojeno sakupljanje svih vrsta otpada koje tvrtka proizvodi u okviru svoje redovne djelatnosti. Jedan od prioriteta tvrtke je također da svi zaposlenici sudjeluju u provođenju modela  prepoznavanja i dojave potencijalno opasnih situacija kako bi se smanjio rizik od mogućih ozljeda.

Tvrtka je dobro tehnički opremljena. Sav alat, građevinski strojevi, teretna motorna vozila, dizalice, kranove i sredstva koja se koriste pri realizaciji usluge građenja su u cijelosti vlasništvo tvrtke.

Uprava tvrtke je stava da radnici daju život tvrtki. TVRTKA KONTOURS D.O.O.  raspolaže stručnim tehničkim kadrom koji je motiviran i profesionalan na poslu te sposobni voditi izgradnju i sanaciju složenih stambenih i poslovnih objekata visokogradnje i niskogradnje. Radnici svojim znanjem, vještinama, idejama, vizijama pokreću procese, nadziru njihovu provedbu i provode poboljšanja. Aktivnost ljudskih resursa proističe prvenstveno iz ugovornih obveza koje su radnici sklopili s tvrtkom.  Međutim, značajni dio aktivnosti vezan je i uz motivaciju za uspjeh u radu, stjecanje znanja i vještina, napredovanje u hijerarhiji, povećanje plaće. Tvrtka kroz obuku i kontinuirano učenje zaposlenika nastoji povećati resurse znanja.

Poslovodstvo tvrtke zadovoljno je brojem radnika koji su stručno osposobljeni za proizvodna zanimanja, te brojem tehničkog rukovodnog kadra koji kontinuirano prisustvuje seminarima i kojim usavršavaju i upotpunjuju svoja znanja iz struke. Svi zaposlenici stečena znanja primjenjuju u obavljanju radnih zadataka.

Zašto izabrati upravo nas?

U više od 10 godina iskustva u građevini, gradnji kuća, niskogradnji ostali smo fukusirani na zadovoljstvo naših klijenata. Pružamo profesionalnu uslugu gradnje kuće (roh bau, visoki rob bau, ključ u ruke).

Građevina je ono čemu smo posvećeni i to najbolje znamo raditi . Možete s pouzdanjem nam povjeriti izgradnju kuće, adaptacije stana, adaptacija kuće, izrada termo fasade, izradu krova i druge građevinske usluge.

6 GLAVNIH RAZLOGA ZAŠTO IZABRATI BAŠ NAS

Financijska odgovornost prema klijentu
Vrhunska kvaliteta izvedenih radova
Stvaramo dodatnu vrijednost vašoj nekretnini
Ugrađujemo najbolje materijale, provjerenih partnera
Gradimo u zadanom roku
Fokusirani smo na zadovoljstvo klijenata

Vodeće iskustvo

Građevina je ono čemu smo posvećeni i to najbolje znamo raditi

Briljantan tim

Kreativnost i profesionalnost

Komplentna solucija

100% Kvaliteta

0
GODINA ISKUSTVA
0
ZADOVOLJNIH KLIJENATA
0
IZVRŠENIH PROJEKATA

POŽURI! KONTAKTIRAJTE NAS DANAS I DOBITE

BESPLATNU PONUDU