Postavljanje opločnika i rubnjaka

Prije postavljanja opločnika i betonskih kocaka potrebno je tlo pripremiti te nasuti nekoliko nosivih slojeva materijala. Za postavljanje betonskih kocaka ili opločnika potrebno je izvršiti pripremu tla. Ako se priprema ne obavi dobro tijekom vremena dolazi do neravnomjernog slijeganja tla te gornji sloj kocaka postaje neravan. Ista takva priprema je potrebna i za asfaltiranje.

Ovi radovi zahtijevaju različitu građevinsku mehanizaciju od malih ili većih kopača (bagera) do valjaka i vibronabijača. Kada svu potrebnu mehanizaciju ima na raspolaganju isti izvođač, radovi se mogu obaviti brzo i kvalitetno.

Za postizanje dobre nosivosti potrebno je skinuti gornji sloj humusa i zemlje, obično do dubine od 40 cm. Zatim se nasipava sloj šljunka za drenažu te sloj tucanika da se postigne čvrstina. Tucanik ili lomljeno zrno se nabija vibronabijačem.

Završni sloj prije postavljanja samih opločnika je sloj sitno lomljenog kamena fine granulacije. Taj sloj služi za fino poravnavanje i na njega se slažu opločnici.

Vanjska uređenja dvorista

Pod pojmom vanjska uredjenja podrazumjevamo,ugradnju ivičnjaka i betonske galanterije,asfalta,nasipanjem humusa te pripremom podloge za iste sa polaganjem potrebne infrastrukture kao sto su odvodi za oborinske vode i elektricne instalacije za osvjetljenja i sl.

Nasipanje terena sa svim vrstama nasipnog materijala

Vršimo usluge pripreme terena te nasipanje raznim materijalima po potrebi:sve vrste drenažnih materijala(frakcija),razni granulati kamenih nabačaja,seperisani tamponi,zamljani nasipi i sve ostalo.

Zašto izabrati upravo nas?

U više od 18 godina iskustva u građevini, gradnji kuća, niskogradnji ostali smo fukusirani na zadovoljstvo naših klijenata. Pružamo profesionalnu uslugu gradnje kuće (roh bau, visoki rob bau, ključ u ruke).

Građevina je ono čemu smo posvećeni i to najbolje znamo raditi . Možete s pouzdanjem nam povjeriti izgradnju kuće, adaptacije stana, adaptacija kuće, izrada termo fasade, izradu krova i druge građevinske usluge.

Vodeće iskustvo

Građevina je ono čemu smo posvećeni i to najbolje znamo raditi

Briljantan tim

Kreativnost i profesionalnost

Komplentna solucija

100% Kvaliteta

6 GLAVNIH RAZLOGA ZAŠTO IZABRATI BAŠ NAS

Financijska odgovornost prema klijentu
Vrhunska kvaliteta izvedenih radova
Stvaramo dodatnu vrijednost vašoj nekretnini
Ugrađujemo najbolje materijale, provjerenih partnera
Gradimo u zadanom roku
Fokusirani smo na zadovoljstvo klijenata
0
GODINA ISKUSTVA
0
ZADOVOLJNIH KLIJENATA
0
IZVRŠENIH PROJEKATA

POŽURI! KONTAKTIRAJTE NAS DANAS I DOBITE

BESPLATNU PONUDU